Bara sådär klockan sex på morron

I natt har det varit hemskt. Som vanligt, vid 3.16ish tidn så lät det i min lägenhet igen. Jag vet absolut inte vad det är men det har låtit nu i några dagar i streck. Det låter sådär som en kaffebryggare som precis bryggt klart. Det där lätet. Åh det är så svårt att förklara. När jag hör det så ökar min puls till tusen. Liksom, hur kan det låta som en kaffebryggare när jag inte äger någon? Jag dricker ju inte kaffe! 
 
Anyways, i natt har det inte blivit någe sömn alls. Dels pga ljudet. (Det kom ju liksom inte en gång, inte två gånger men fyra gånger faktiskt!) Och dels på grund av en sån hemsk huvudvärk. Ingenting fungerar. Varken tablett eller massiv med vatten samt stänga ut ljus. Inget! Man blir ju tokig för det minsta.
 
Så här sitter jag nu, invirad i en urmysig rosa fluffig filt som jag fått, i köket och försöker stänga av mig själv så jag kan sova lite. Slog upp en liten skål med jordnötsbågar i hopp om att det kanske hjälper. När jag inte kan sova, så brukar jag ta nånting lätt att äta. Jag blir alltid trött och seg efter jag ätit nått. Mandarinerna(clementiner?) ser ju så förbaskat gott ut just nu. Blir nog att skala en. Bloggar mera senare idag! Godnatt lovelies <3
 
 Sämsta redigeringen i hela historien. Och om inte snacka om fotona. Mammas surfplatta är bra till två saker, 1. Läsa bloggar och 2. Skriva i bloggar.


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback