Kaos och julkänsla

Hej och god fortsättning på er!
 
Hoppas ni hade en underbar julafton med massa godmat och fantastisk stämmning! Det hade jag. Anöedning till att det har varit låg uppdatering är pga en massa kaos och stress. Min syster, hennes fiance och lilla Jonas samt hunden Bjeffi kom hem från Norge TVÅ dagar innan julafton! Galet! Å jag har stressat med allt. Så är det varje jul. Den 23dec hade jag tvättstugan HELA dagen och jag bad till dom högre makterna att tvätten skulle bli torr tills dagen efter (24de) eftersom det var gångkläder/ kläder vi skulle ha på oss på julafton. Samt den 22Dec kom min bästavän till mig bara för att ge mig en julklapp <3 Jag visar bild senare på vad jag fick av henne. Hennes krav var rolig dock . " Blir du inte glad så slår jag dig!" HAHA Jag blev så glad att jag börja gråta! Jag fick en palett som jag velat ha sedan jättelänge. Sedan hon skickade länk till en sida och såklart hade dom inte att man kunde handla med klarna. Jag blev så ledsen och nu fick jag den. Kan ni förstå mina tårar?! Galet! 
 
Skriver via mammas surfplatta då min dator ligger hemma hos mig. Så bli inte arg om det finns nå felstavning osv. Jag tycker de är svårt att skriva via dessa saker ;p 
 
Nu ska jag klä på mig och gå ut på en promenad med Bjeffi så min katt kan springa på toaletten. Haha!  Bloggar mera sen. Ska se om jag kan lyckas få in nå bilder också. Hoppas. 
 
Kram på er <3


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback