Kaos och stress med lycka på slutet

 

Hela dagen igår var totalkaos för mig. Fast helt ärligt så har dom senaste veckorna varit det. Men igår var det extremt stressat, det hela börja med att mamma hade ringt mig flera gånger för att väcka mig (jag hör inte min alarmsignal) och jag hade inte hört min telefon ringa ens. MEN jag vaknade med att min bror hängde på ringklockan och jag typ flög upp ur sängen, sliter på mig en filt (jag frös som satan) och gick å öppna. "Du vet väl att mamma har hållit på och ringa dig en halvtimma?" och trött som jag var frågar vad klockan var. "10.16" svarade min bror och jag sa högt "Helvete!". Jag hade nämligen bestämt med min mamma att hon skulle ringa 9.45, just för att jag skulle hinna göra mig i ordning för att åka på jullunch med jobbet och sen massa möten. Så standard svaret för min bror och mig när vi ska säga hejdå är "hepåre" och sen gick han. Och jag slängde mig in i badrummet och började fixa i ordning, slet fram sminket och sminkade samtidigt som jag rökte under fläkten vid spisen. Jag vet, rökning är inte bra. Ialla fall, jag stressar som en dåre, telefonen ringde hela tiden och jag blev tokig! 10.45 kom jag och mamma iväg på jullunchen (den började 11.00).

På jul lunchen så blir det helt plötsligt strömavbrott, jag får nån allergisk reaktion därborta. Vet inte om det var granbarren eller om det var någons perfym. Asså det var hemskt. Jag fick kämpa med att inte nysa och snora så mkt medans man åt lunchen men sen var jag tvingad att dra ut. Huvudvärk exploderade i mitt huvud och det kändes som att jag hade värsta blockerad näsa. Jag var ute en sväng och sen gick in. Då hade underhållningen börjat - sjöng väldigt högt och dom använde en tvärflöjt. Tanterna och farbröderna var ju nöjd. När klockan närmade sig 12.45 så var vi tvingad att åka. 14.00 började ett av alla möterna.

Så ni kan ju förstå hur mycket kaos det var hela dagen. Dels detta och sen åkte vi på Elgiganten, jag köpte en ny mobiltelefon och en router för att få trådlöst internet hemma så man slipper den där dryga sladden genom hela lägenheten. Väl hemma trodde jag att jag skulle kunna pusta ut men icke, då var det bara att städa och gå som en idiot i lägenheten för jag blev tokig av att se kläder osv på golvet. Sen fick jag för mig att jag skulle försöka få igång Wi-fin. Och så okunnig på teknik som jag är så kan jag faktiskt skryta med att jag - lyckades koppla ihop modemet med routern, registrerade både modemet och routern och sen fick internet att fungera. Så lite glad jag vart. Efter det kände jag mig riktigt nöjd med mig själv. Så såg min trevliga dag ut. Haha! Men men, nu ska jag sätta upp julgranen som jag köpt. Wish me luck! :p


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback