Magiskt.

Det är någonting med Norrsken som är både magiskt men samtidigt väldigt läskigt. Jag får alltid ont i magen och får en obehaglig känsla när jag tittar på norrskenets magiska dans. Varför jag får det, har jag faktiskt ingen aning om. Men trots att jag har sån fruktansvärd värk i ryggen och magen så skyndade jag mig att hugga kameran, alla objektiv och stativet och skyndade mig ut. Vilket jag fått sotat för nu. H u a. Jag är INTE nöjd med bilderna, men att fota kvällsbilder är en nyfunnen "kärlek" för mig. Så jag kommer nog att fota norrsken osv massa gånger innan jag lärt mig riktigt hur man får skärpan, bra fokus, bra känsla och just.. DET när man fotar. Åh det är så svårt att förklara! Men här kommer några bilder :) klicka gärna på Gilla knappen och kommentera gärna vad du tycker :) Kanske du har lite tips åt mig som kanske kan göra att jag kan fota lite bättre? Hihi!
 
 
 


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.
Eleonora Adriana ♥

Fint!

Svar: Tack så mycket :)
Emma / I heart you darling blog

2015-12-15 00:11:37
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback