Norrsken

F A N T A S T I S K T ! ! ! Får ett samtal av mamma som hade åkt i väg en sväng att jag skulle gå ut på balkongen och kolla om hon såg rätt eller fel, "Emma? Är det norrsken eller vad är det?" Ja mycket riktigt men konstigt nog så var det nått konstigt med detta norrsken. Jag kan inte förklara det men jag ringde mina syskon (framförallt M som håller på med foto) och sen sprang jag hem till mig för att ta kameran och stativet för att hinna fota nånting. Och jag fick en hel del MEN jag vet inte hur jag ska redigera bilderna för att dom ska synas bäst (norrskenet alltså). Hur jag än gör så ser det bara fel ut. Men jag har fått till ialla fall tre bilder. Kommentera gärna vad ni tycker om dom, klicka på gilla knappen om ni gillar dom :)
 
 
 


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.
a n n i k a

Så fina bilder :D

Svar: Tack så mycket :D
Emma / I heart you darling blog

2015-12-21 16:24:37
URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback