Raketsmällare och styrka som ej går att beskriva

Hej sötnosar, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött. Har knappt sovit i natt. Somnade omkring halv sju i morse eller så. Vaknade med ett samtal från min syster som undra om jag kunde vara hundvakt idag. Halvsovande som jag var sa att jag skulle återkomma. Ringde moder eftersom min lägenhet är för liten, dom hade tänkt att jag skulle ha hunden hos mig, fråga om hunden kunde vara hos henne som sist. Sagt och gjort. Jag ringde upp min syster och sa att det gick bra. 

Nu när jag haft henne ett par timmar och varit ut några gånger med henne, så var jag ute för en stund sedan, kanske en timme sedan, och gick med Bjeffi. Rätt som det var så small det. Och Bjeffi vart ju rädd! Jag förstår henne! Det var riktigt obehagligt. Det lät som ett skott men jag tänkte att det måste ha varit en raket eller dyligt. Paniken som Bjeffi fick och drog så starkt att jag knappt orkade med henne. Wow. Nog för att jag visste att jag var stark men asså. Haha! Jag är riktigt stark! Och försöka lugna ber en stor och stark hund som är panikslagen, helt omöjligt! 

Ett rörigt inlägg men jag kände att jag måste skriva ur mig lite ilska som jag känner. Varför kan folk inte smälla raketer när det är Nyår och då man ska smälla? Tänk på alla stackars oskyldiga djur som är livrädd!. Bloggar mera senare. Kram på er ♡


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback