Hippie Braids

 

Ååh typiskt!

Hej, heej! Alltså hur typiskt är inte detta för mig? Jag har haft sådan ångest att jag gråter snart! Why? Jo för att jag inte har bloggat. För vet ni varför? Min dator har strulat, telefonen är fett galen och mammas internet bråkar!! Att blogga via blogg.se's app är helt omöjligt och usch! Men datorn är fortfarande vid liv MEN jag har inget internet. Så jag har kopplat ihop mammas telefon med datorn för att få internet för att kunna blogga detta inlägg.
 
Jag har beställt eget internet till min lägenhet och jag får det nog nästa vecka och då ni! om datorn håller - vill säga - SÅ kommer jag att blogga mera! Så håll alla era fingrar och tår att jag hinner tömma min dator så jag kan göra en systemåterställning så kanske den fungerar bättre! Förlåt allihopa :(
 
Puss på er och tack för att ni fortfarande besöker min blogg och lämnar kommentarer! Måste logga ut från mammas internet för jag vet inte hur mycket hon har kvar. Hörs sen när jag får internet osv. Wish me luck!


(tidsinställda inlägg har publicerats som tur är. Dom har inte synast via telefonen min när jag väl har kommit ut på internet via den. Suck!)

Diy - Velas Con Conchas (Ljus med snäckor)Jag bara älskar denna diy!
Jag menar, ljus och snäckor? Hur grymt är inte det? Två saker som jag älskar, mixad med varandra? Ok ok mitt hjärta, snälla lugna ner dig! Haha! Det finns dock en sak som håller mig tillbaka från att göra dessa söta ljus och det är att där jag bor finns det inte denna storlek på snäckor. Alltså det finns bara riktigt småa som går sönder av att bara ens titta på dom. Och för att jag ska kunna göra dessa snäckljus måste jag vänta till nästa sommar då min syster som bor i Norge som är förlovad med en kille som har dykning som hobby kan finna riktigt stora snäckor. J (skriver inte hela namnet på partnern hennes) har lovat att ta med sig riktigt många för dom vet hur mycket jag älskar havet, snäckor, sjöjungfru och marina livet.


Detta skulle vara helt perfekt att ha ute på kvällarna när det är mörkt ute och du vill mysa upp under en filt, under stjärnorna med dina loved ones och bara ta det lugnt! Jag kan inte sluta längta till att få göra dessa! ♥

Har ni gjort nått liknande? Berätta gärna :)

HAVE FUN ANGELS DOING THIS DIY ♥