Ååh typiskt!

Hej, heej! Alltså hur typiskt är inte detta för mig? Jag har haft sådan ångest att jag gråter snart! Why? Jo för att jag inte har bloggat. För vet ni varför? Min dator har strulat, telefonen är fett galen och mammas internet bråkar!! Att blogga via blogg.se's app är helt omöjligt och usch! Men datorn är fortfarande vid liv MEN jag har inget internet. Så jag har kopplat ihop mammas telefon med datorn för att få internet för att kunna blogga detta inlägg.
 
Jag har beställt eget internet till min lägenhet och jag får det nog nästa vecka och då ni! om datorn håller - vill säga - SÅ kommer jag att blogga mera! Så håll alla era fingrar och tår att jag hinner tömma min dator så jag kan göra en systemåterställning så kanske den fungerar bättre! Förlåt allihopa :(
 
Puss på er och tack för att ni fortfarande besöker min blogg och lämnar kommentarer! Måste logga ut från mammas internet för jag vet inte hur mycket hon har kvar. Hörs sen när jag får internet osv. Wish me luck!


(tidsinställda inlägg har publicerats som tur är. Dom har inte synast via telefonen min när jag väl har kommit ut på internet via den. Suck!)


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback