Nu peppar vi varandra tycker jag!

 
 
 
Eftersom dagen #NoHate har varit och jag missade den dagen så tänkte jag istället att vi kunde göra en sak (VARJE PERSON) och peppa oss själva och varandra. Jag såg en bild på facebook som fick mig att tänka "Ja! Det skall jag göra och tipsa er i bloggen om!" och då satte jag ihop denna bild och text och jag hoppas att ni hakar på detta, gör i ett inlägg i eran blogg som man ska skriva en massa peppande kommentarer till varandra som man sedan skall skriva ner på postit lappar och sätta upp runt om i huset/rummet/lägenheten för att påminna sig själv att man är fantastisk. Låter inte det bra? Jag hoppas att ni hakar på detta så det kan bli nånting stort av det hela och att tillsammans kan vi stå emot hat och mobbing! Jag kommer att länka alla som är med på detta.

1 ) Spara denna bild, 2 ) skriv ett inlägg i din blogg om just detta. Skriv en egen text om att du är med på detta pepptåg 3 ) länka till min blogg och detta inlägg. 4 ) Kommentera med länk till erat inlägg i kommentar i mitt inlägg (detta) så kommer jag att länka er i menyn på någon av sidorna. 5 ) Gå in på olika bloggar och skriv om detta och få så många som möjligt att haka på. GLÖM INTE att peppa dom du besöker (Detta är INTE för att ragga bloggtrafik utan för att peppa alla!) 

Jag hoppas verkligen att ni hoppar på detta "Pepptåg" och
sprider glädje till alla ni känner och som behöver pepp!

Låter det bra? Tillsammans kan vi stå upp mot mobbingen och tillsammans kan vi bli starka. Så nu tycker jag att vi kör på och peppar allihopa! Eller hur? Självklart! :)

 


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback