“And in his smile I see something more beautiful than the stars.”

(jag ändrade från her till his)

 

Min bästa vän

Anledningen till att det har varit sån låg uppdatering i bloggen är pga att jag har haft min älskade bästa vän hos mig. Känns så skönt att vara med henne för man kan göra vad man vill, rapa, peta näsan osv utan att bli dömd av henne. Man kan vara sig själv helt enkelt. Och det är väldigt sällsynt!

Vi har skrattat så vi har storknat, ätit god/äcklig middag. Haha! Vi tröttna ganska snabbt på det vi åt. Men vi försöker att äta olika rätter istället för samma sak om och om igen. Vi skulle ut och fotografera också (jag skulle lära henne hur man fotar kvällsfoton då hon knappt fotar.) och det gick ju bajs! Jag trodde det skulle vara stjärnklart en kväll men så var det värsta molnigt istället. Vad mera har vi gjort? Jo vi kollade på film såklart, och som jag älskar den lilla sjöjungfrun så såg vi på den och vi fick ett sånt himla gott skratt. FÖRST så kollade vi på internet för att finna dom där "Hidden things" i filmen, såg bland annat Långben, Musse och Kalle i filmen och såklart hade vi värsta diskussioner om allt möjligt. Hur kan dom andas under vattnet? Varför är dom där? osv osv. Listan är lång. Sen pausade jag mitt i filmen och fick se en underbar bild på Ursula och Ariel, snälla vad ni än gör! Pausa inte i Disney filmer. Haha! Vi lyssnade på "Kiss the girl" på finska. Väldigt... intressant faktiskt. Haha!

Sen har vi bara slappat. Underbar tid med andra ord. Såna här dagar får vi ha flera Elin ♥

Några bilder från dagarna, inte så många men ialla fall några :}


 
 
 

30 dagars fotoutmaning

Ibland kan man tappa inspiration till att fotografera, till att ens vilja titta på kameran. Jag har såna perioder då jag tittar på kameran och drar världens längsta suck och tänker "när får jag inspirationen tillbaka?". Nu när jag får såna stunder i framtiden så kan jag bara kika på denna bild och köra igång! Vill ni vara med på denna challenge?  Vi kan köra på denna från och med april månad (när våren är här!). Så kör vi 30 dagar :) Är ni på? Kommentera detta inlägg så skriver jag upp allihopa och länkar er. Ser fram emot att göra detta! :)