Än går det bra

Hej bloggen och alla sötnosar där ute! Hoppas att dessa tre dagar in på det nya året gått bra för er. Mitt ena löfte för 2016 var att börjja träna och motionera mera. Så igår slängde jag ihop en vässka med träningskläder, träningsskor, hörlurar och lite till och drog iväg på gymmet. Jag hade hela lokalen för mig själv. Skönt! Jag kunde srå å skrika och sjunga till musiken bäst jag ville.. haha! Det blev ialla fall två timmar där borta. Sen när jag kom hem så tog jag det bara lugnt. För en gång skull så somnade jag innan tre på natten. Haha! Nämligen vid 23 nånting. Riktigt skönt. Så idag ska jag spendera med att städa. Och köra igång elementet jag köpte i december. Har inte vågat köra igång den för att det luktar så illa om den. Men nu har den stått ur kartongen sedan 20 December so Wish me luck! 
 
xo


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback