Lördag den nionde januari

Åh idag är jag är så fruktansvärt ledsen. Förra lördagen så var jag på gymmet och tränade så hårt att svetten svettades! Sjukt skönt var det och jag mådde så bra efteråt och var så glad. MEN så hände det som inte fick hända! Jag blev SJUK! samma kväll som jag varit på gymmet så blev jag sjuk! Hur är det ens möjligt!? Så nu har jag legat hela veckan med snor, feber, huvudvärk, och en massa mera. Så just nu är nässprej, hostmedicin och näsdukar mina bästa vänner. Det som är så surt, är att jag vill på gymmet, jag vill träna och jag vill verkligen åka dit men alla säger nej till mig. haha jag måste bli frisk först. Typiskt!

Men jag sitter istället och skriver en massa inlägg som kommer att publiceras med tiden. Lite diys, tutorials osv. Låter det bra? :)


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback