Nyår 2015/2016

Hej sötnosar! Förlåt att detta inlägg kom upp så sent. Igår var det ju nyår och det var galet roligt! Först samlades hela våran familj, plus en familj till som inte hade någon att fira med. Vi åt galet god mat, och spelade bingolotto. Sedan vid 23.00 bestämde sig Michaela, hennes pojkvän och jag att vi skulle dra till Sundsvall, upp på södra hotellet för att fota raketer över hela Sundsvall. Vart lite besviken på det faktiskt men vi hade roligt och vi fick några bilder. Dock vet jag inte hur syster's foton blev men mina kan ni se här nere. Jag fick VÄLDIGT FÅ som var någorlunda men jag visar en del ändå. God fortsättning på det nya året på er. Nu är klockan strax innan två på natten och jag har sån fruktansvärd huvudvärk och jag tror jag somnar snart vid tangentbordet. Så nu tänker jag hoppa i sängen. Godnatt!
 
 


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback