There is a little piece of Hannah Montana in us all


Jag följde med min mor, storasyster och hennes son till tandläkaren. Mor och jag satt i bilen och väntade. Hatar tandläkare. Ialla fall, jag satt och kollade igenom mina bilder som jag brukar göra lite då och då bara för skoj skull. Bara för att se vad det är för roliga saker jag har fotat och sparat ner i telefonen. Och så kom jag över dessa två bilder. Alltså jag har inte tänkt på det själv faktiskt men ibland så blir det en väldig skillnad på en med hjälp av smink!  Ibland får jag en sån där "snilleblixt" från ovan att jag vill jag synas. Så då brukar jag krigsmåla (som min familj säger) mig (Dock var detta mera från min period när jag var kolsvart runt ögonen (värre än på bilden) men som nu har avtagit) och denna bild till vänster är faktiskt från i somras då jag fick för mig att sminka mig som jag gjorde förut. Visst jag gillar stilen men stilen gillar inte mig. Haha! Jag är fullt medveten att mina ögonbryn är sne och väldigt mörka! Bilden till höger är typ den vardagliga sminkningen jag brukar köra på nu för tiden när jag känner att jag vill ha smink på mig eller när jag ska nånstans. Vad tycker ni? Är det en stor skillnad och vilken "stil" gillar ni bäst? :)


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback