Flyter iväg

God morgon alla fina människor, hoppas att allt är bra med er! Själv vaknade jag av att det var så fruktansvärt varmt inne. Trodde jag hade feber men icke. Slängde ett snabbt öga på termometern och var tvingad att kolla flera gånger. Jag hade nästan 30grader i min lägenhet. What?! Och jag tycker såklart att det är underbart med lite mera värme än vad jag brukar ha i lägenheten men detta var alldeles för varmt. Det fanns inge luft, absolut inge luft i lägenheten. Så tokig som jag är, slängde upp dörren och lät kylan komma in. Det var väldigt skönt men hade mamma i telefonen ooch hon blev väldigt arg att jag gjorde så (det lät som så på henne ialla fall). Det var helt underbart att känna kylan sakta, sakta dra in på golvet. Underbart! 
 
Jag har varit vaken sedan åtta men har vaknat några gånger eller rättare sagt miljontals (känns det som) gånger i natt men klockan åtta vaknade jag hur pigg som helst (förutom värmen då) och jag har faktiskt hunnit med lite saker. Höll på å skriva ut det på facebook men tänkte "nä, en annan gång" så jag slängde statusen. Nu är klockan tio ungefär och jag har lagt mig igen. Mitt huvud exploderar snart. Bloggar mera sen. Kram! 
 
 
 


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback