twohundredtwentyfour

Marhabaan bialjamie! (hej allihopa! på arabiska)
Jag vet att bloggen har varit väldigt låg just nu men anledningen till det är att jag har haft så fruktansvärt mycket att göra inför resan till ett annat land och sen har jag hamnat i en svacka igen då jag är väldigt ledsen men förhoppningsvis så kommer jag att kunna sköta bloggen bättre. Om inte annat så kommer jag att blogga via telefonen eftersom jag har den alltid med mig. Har liksom inte haft någon lust till att sitta vid datorn så den har praktiskt taget bara stått och samlat damm. Men fick för mig nu att skriva detta inlägg när jag ändå sitter vid datorn och tömmer mobiltelefonen min på en himla massa bilder! Spännande va? Inte direkt. Klockan är ca 22.50 nånting och jag kan faktiskt erkänna att jag är trött. Men tänkte att jag skulle skriva detta inlägg för att visa er att jag lever och att jag fortfarande håller igång min countdown. Längtar riktigt mycket! Fick en fråga föresten om ni kommer få följa med mig på resan. SJÄLVKLART! kommer att ha massa massa SUPER massa bilder för att visa er och jag kommer vilja ha en plats där jag kan skriva ner minnen osv. Spännande tycker jag! Ser verkligen fram emot resan om jag ska vara ärlig! Lite pirrigt är det såklart eftersom jag aldrig har flygit förut men jag vet ialla fall att jag ska tugga tuggummi när man lyfter och landar. Haha! Och att man måste använda bälte! Herregud! När jag pratar mera om detta så känner jag bara hur det kliar i mina ben att sticka iväg! Men som sagt, jag måste vänta till i Oktober! SUCK! Men det kommer att så vara värt det!
 
Jag får dessutom besök från England i September så det ser jag också fram emot! Heja vilken höst det kommer att bli. Och i december kanske jag och personen från England sticker till Frankrike för att hälsa på en annan vän! Hej å hå! :) Mycket att se framemot nu tycker jag! Känner hur stressen kommer sakta med säkert! Haha! Den saken är klar ialla fall!
 شنق في هناك والعسل، وسأكون قريبا هناك ❤
hang in there honey, i'll soon be there ❤
 


THANK YOU for commenting my blog. But before you ask me a whole lot of questions
who you seek answer for, so please read this;

Where do I edit my photos / make blogposts?
I use Photoshop CS5

What do you use when you take pictures?
I use my two systemcameras Canon EOS 450D & Canon EOS1100D,
the cellphone right now is Samsung Galaxy S3


Do you have other blogs, I recognize your name.
Yes I have! I used to have blog with my name and after that I've created many blogs that I thought I would keep alive but never really got "stuck" with the urls I chosed. So I created blogs and than abended them. Lol! I also used to blog on wordpress but I decided to move my blog here because I wanted to be able to be personal and have personal themes etc.


Name:
Remember you?

E-mail: (Will not be published. Only I will see it)


URL / BLOG ADRESS


Message / Comment
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback