Raketsmällare och styrka som ej går att beskriva

Hej sötnosar, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött. Har knappt sovit i natt. Somnade omkring halv sju i morse eller så. Vaknade med ett samtal från min syster som undra om jag kunde vara hundvakt idag. Halvsovande som jag var sa att jag skulle återkomma. Ringde moder eftersom min lägenhet är för liten, dom hade tänkt att jag skulle ha hunden hos mig, fråga om hunden kunde vara hos henne som sist. Sagt och gjort. Jag ringde upp min syster och sa att det gick bra. 

Nu när jag haft henne ett par timmar och varit ut några gånger med henne, så var jag ute för en stund sedan, kanske en timme sedan, och gick med Bjeffi. Rätt som det var så small det. Och Bjeffi vart ju rädd! Jag förstår henne! Det var riktigt obehagligt. Det lät som ett skott men jag tänkte att det måste ha varit en raket eller dyligt. Paniken som Bjeffi fick och drog så starkt att jag knappt orkade med henne. Wow. Nog för att jag visste att jag var stark men asså. Haha! Jag är riktigt stark! Och försöka lugna ber en stor och stark hund som är panikslagen, helt omöjligt! 

Ett rörigt inlägg men jag kände att jag måste skriva ur mig lite ilska som jag känner. Varför kan folk inte smälla raketer när det är Nyår och då man ska smälla? Tänk på alla stackars oskyldiga djur som är livrädd!. Bloggar mera senare. Kram på er ♡

Bara sådär klockan sex på morron

I natt har det varit hemskt. Som vanligt, vid 3.16ish tidn så lät det i min lägenhet igen. Jag vet absolut inte vad det är men det har låtit nu i några dagar i streck. Det låter sådär som en kaffebryggare som precis bryggt klart. Det där lätet. Åh det är så svårt att förklara. När jag hör det så ökar min puls till tusen. Liksom, hur kan det låta som en kaffebryggare när jag inte äger någon? Jag dricker ju inte kaffe! 
 
Anyways, i natt har det inte blivit någe sömn alls. Dels pga ljudet. (Det kom ju liksom inte en gång, inte två gånger men fyra gånger faktiskt!) Och dels på grund av en sån hemsk huvudvärk. Ingenting fungerar. Varken tablett eller massiv med vatten samt stänga ut ljus. Inget! Man blir ju tokig för det minsta.
 
Så här sitter jag nu, invirad i en urmysig rosa fluffig filt som jag fått, i köket och försöker stänga av mig själv så jag kan sova lite. Slog upp en liten skål med jordnötsbågar i hopp om att det kanske hjälper. När jag inte kan sova, så brukar jag ta nånting lätt att äta. Jag blir alltid trött och seg efter jag ätit nått. Mandarinerna(clementiner?) ser ju så förbaskat gott ut just nu. Blir nog att skala en. Bloggar mera senare idag! Godnatt lovelies <3
 
 Sämsta redigeringen i hela historien. Och om inte snacka om fotona. Mammas surfplatta är bra till två saker, 1. Läsa bloggar och 2. Skriva i bloggar.

fem udda saker

Jag var inne på Jonnas blogg. Har nördat igenom ca 150sidor på några dagar och kom på nu när jag ligger vaken i min säng att jag kunde göra en sån där "fem udda saker" om mig. Så nu har jag tänkt riktigt hårt och riktigt funderat på vad som är udda för mig. So here we go.

☆ När jag ska sova så klarar jag inte av att ha knäpp tyst. Men inte heller ha musik igång som jag hade förut. Jag somnar bäst om jag får höra ljudet av spisfläkten på nivå ETT. Har jag på nån av dom andra två nivåerna kan jag inte sova. Då blir jag bara irriterad och arg.

☆ Jag har fotat sedan jag var tolv (tror jag det var) då jag hade lyckats sålt för Världsnaturfonden  (liknande jultidningar men pengarna gick till en djurart. Tror det var för Tiger jag sålde för) så pass bra att jag kunde välja en digitalkamera. Jag har den fortfarande kvar. 

☆ Jag dagdrömmer ofta om att jag bor i ett litet hus på landet. Med vitt, lantligt kök med en stor köksö och bara är omringad av natur och kameran i högsta hugg. Jag tror det är därför jag gillar Jonnas blogg så mycket. Hon lever det jag dagdrömmer.

☆ När jag fotar, så tänker jag alltid "Blir det här snyggt till bloggen?" . Varför vet jag inte. Haha.

☆ Jag måste alltid rycka i dörrhandtaget tre gånger för att vara säker på att dörren är låst. (Enligt folk som jag berättat för så är det en form av OCD/ tvångstankar eller dyligt.) Rycker jag fyra gånger så måste jag rycka två extra. Det är galet. 

Sådär ja, det blev fem punkter ändå. Sen om dom är udda har jag faktiskt ingen aning om. Men jag hoppas ni gillade det jag skrev. Och kommentera gäena fem udda saker om dig :) Vem vet, vi kanske är lika varandra :)